Bieg o Pierścień św. Kingi – PRZEDSTAWIAMY KOLEJNYCH AMBASADORÓW BIEGU!

Jesteśmy niezwykle dumni z tego, że podczas tegorocznej, IV edycji Biegu o Pierścień św. Kingi w Bochni, będzie nas wpierać Amatorska Grupa Biegowa „Bochnia Biega”. Bocheńskie Dziki będą Ambasadorami Charytatywnych Biegów, które odbędą w dniu 7 lipca 2018 roku. Już nie jeden raz udowodniali swoją postawą, że Pomaganie przez Bieganie jest również wpisane w ich wspólny cel! Tym bardziej jest nam  bardzo miło, że tak wspaniałe osoby będą promować ideę naszego biegu BIEGAMY I POMAGAMY!

Amatorska Grupa Biegowa „Bochnia Biega” trenuje już od ponad roku, a zawodnicy tworzący grupę biorą udział w różnego rodzaju zawodach, między innymi  w Biegu Nocnym w Krakowie, czy krakowskiej Marzannie, dając swoim przykładem świadectwo na to, że w Grupie tkwi siła i cel jakim jest POMOC OSOBOM POTRZEBUJĄCYM!

Przypomnijmy dotychczasowych Ambasadorów Biegu, którzy swoją postawą wspierają podopiecznych Fundacji Auxilium: Szczepan Brzeski, Bogna Bielecka, Tomasz Knap, Krzysztof Imiołek, Zygmunt Malewski (najstarszy zawodnik biegu).

Dziękujemy wszystkim Ambasadorom! Trzymamy mocno kciuki za realizację ich celów! Do zobaczenia 7 lipca na Biegach!