Wielki Turniej Zapaśniczy „POLAND OPEN”

Drugą równie ważną imprezą, na jaką Fundacja „AUXILIUM” ma zaszczyt Państwa zaprosić jest Wielki Turniej Zapaśniczy ”POLAND OPEN” w Kątach Wrocławskich, który odbędzie się w dniu 2 czerwca 2012 na Hali Widowiskowo-Sportowej w Kątach Wrocławskich, przy ul. Brzozowej 4. Będziemy obecni także i tam, dzięki zaproszeniu nas do współudziału przez jednego z organizatorów – Uczniowski Klub Sportowy „TYGRYSY” z Kątów Wrocławskich. Zapraszając do udziału w imprezie, wierzymy że dostarczy ono Państwu wielu niezapomnianych wrażeń sportowych. W trakcie zawodów będzie prowadzona zbiórka publiczna przeznaczona na realizację celów statutowych naszej Fundacji. Tym razem zbieramy na wykupienie serii zabiegów rehabilitacyjnych, które ofiarowane zostaną osobom najbardziej potrzebującym dla poprawy kondycji fizycznej i ogólnej sprawności ruchowej.