Poszukiwani wolontariusze na IV 24H Charytatywny Bieg Górski

Zapraszamy do zapisów wszystkie osobychętne do udziału w wolontariacie w trakcie czwartej edycji Charytatywnego 24H Biegu Górskiego w Bochni, który odbędzie się 31 sierpnia/1 września na Uzborni.

Wasza pomoc będzie nieoceniona m.in. w biurze zawodów, przy zabezpieczaniu trasy biegu i w punkcie żywieniowym.

Bieg potrwa całą dobę, zapisując się wystarczy w ankiecie zgłoszeniowej wybrać datę oraz godziny. Link do ankiety https://bitly.cx/nu1ET

Przypominamy, że każdy z wolontariuszy otrzyma zaświadczenie o wolontariacie.

Zapraszamy do zapisów!

Dostępność: Na grafice na umieszczonej w centralnej części planszy jasnobrązowym kolorze widnieje ogłoszenie o poszukiwaniu wolontariuszy na IV 24h Charytatywny Bieg Górski. W prawym górnym rogu planszy znajduje się czerwono-granatowe logo fundacji. Tło wyłaniające się spod planszy przedstawia leśną ścieżkę z bujną zielenią sugerując, że wydarzenie odbędzie się na łonie natury. Grafika ma na celu zachęcenie osób do zgłoszenia się jako wolontariusze na nadchodzący charytatywny bieg górski, który odbędzie się 31 sierpnia i 1 września 2024 r.