Prezentacja plakatu IV 24H Charytatywnego Biegu Górskiego

Kochani! Już za kilka dni odbędzie się IV edycja Charytatywnego 24H Biegu Górskiego w Bochni, a już teraz przedstawiamy Wam plakat Biegu.

Zapraszamy Was w sobotę od godz. 11 na Uzbornię, gdzie nasi zawodnicy rozpoczną rywalizację. A już w niedzielę zapraszamy na dekorację zawodników!

Koniecznie bądźcie z nami!

Projekt zrealizowano przy wsparciu finansowym UMWM Małopolska oraz Gminy Miasta Bochnia

Projekt plakatu: Patryk Salamon

Dostępność: Plakat prezentuje szczegóły charytatywnego biegu górskiego. Na białym tle umieszczony jest program biegu zapisany granatowym i czerwonym fontem. W środkowej części plakatu prezentowane jest logo biegu (trzy zielone wzgórza, niebo nad wzgórzami w połowie jest jasnoniebieskie z chmurami, a w połowie granatowe z gwiazdami). Dookoła logotypu na białym tle biegnie napis napisany granatowym fontem: IV 24 H Charytatywny Bieg Górski Bochnia Uzbornia, przedzielony niebiesko-czerwonymi sercami). Po prawej stronie logotypu znajdują się sylwetki biegaczki i biegacza w kolorze granatowym. W dolnej części plakatu umieszczone są kolorowe logotypy: organizatora, donatorów, darczyńców, wsparcia i mediów.