In memoriam Michaliny Pięchowej #4 – 29 września, godz. 18.00

Już po raz kolejny zapraszamy na wieczór wspomnień poświęcony Michalinie Pięchowej, wybitnej pedagog związanej z Bocheńszczyzną.

Spotkanie odbędzie się 29 września (niedziela) o godz. 18.00 w Kuźnia Resto Bar na Plantach Salinarnych.

Zapraszamy!

Projekt dofinansowany przez Powiat Bocheński

Patron medialny: Bochnianin.pl

Dostępność: Plakat promuje wydarzenie poświęcone pamięci Michaliny Pięchowej, zatytułowane IN MEMORIAM #4. Wydarzenie odbędzie się 29 września 2024 roku (niedziela) o godzinie 18:00 w restauracji Kuźnia na Plantach w Bochni. Organizuje je Fundacja Auxilium. Plakat ma tło w kolorach żółtym i zielonym, z kilkoma okręgami w różnych odcieniach. W górnej części widnieje czarno-białe zdjęcie Michaliny Pięchowej, przedstawiające jej twarz. W centralnej części znajduje się reprodukcja obrazu z dominującymi barwami różowymi i zielonymi. Na dole plakatu widnieje informacja, że wydarzenie obejmuje i wystawę i spotkanie ku pamięci. Plakat jest zaprojektowany w stylu eleganckim, a dominujące kolory to żółty, zielony oraz biel.

Akcja BOCHNIA DLA POWODZIAN

BOCHNIA DLA POWODZIAN W obliczu tragedii wielu tysięcy mieszkańców ościennych województw połączmy siły i po raz kolejny pokażmy, że nie jest nam obojętny los innych. Fundacja Auxilium uruchomiła subkonto do